Tarieven kamers

De Nieuwe Menger heeft twee slaapkamers. Wanneer u met 2 personen in onze B&B verblijft, maakt u gebruik van de grootste kamer. Komt u met 2 personen overnachten en wilt u ieder van een eigen slaapkamer gebruik maken, dan rekenen wij hier € 20,- per nacht extra voor.

De B&B wordt verhuurd met een minimum van 2 nachten, m.u.v. Hemelvaart, Pasen en Pinksteren. Dan geldt een minimum van 3 nachten.

De B&B wordt enkel verhuurd aan 1 gezelschap.1-2 pers1-2 pers
3-4 pers3-4 pers

Incl. ontbijtExcl. ontbijt
Incl. ontbijtExcl. ontbijt
Per nacht105,-85,-
160,-130,-
Weekend 3
nachten
305,-245,-
470,-380,-
Mid-week 4
nachten
400,-320,-
620,-500,-
Week 7
nachten
705,-585,-
1090,-880,-
Alle genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €1,40 per persoon per nacht.

Goed om te weten

Een overnachting cadeau geven?

Wilt u iemand verrassen met een overnachting? Wij kunnen een arrangement voor u samenstellen geheel naar wens. Uiteraard zorgen wij voor een mooie cadeaubon. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Annuleren

U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot een week voor aankomst. Bij annulering binnen een week voor aankomst brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening.

Betalingsmogelijkheden

U ontvangt 2 weken voor aankomst de factuur via mail. Deze kunt u via een bankbetaling voldoen.

Zakelijke overnachting

Niet alleen voor toeristische gasten is onze B&B een aangename plek om te verblijven, ook zakelijke gasten weten ons al jaren te vinden.

Bent u op zoek naar een accommodatie voor uw zakelijke overnachting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze B&B heeft een fijne werkplek met een snelle en stabiele internetverbinding. Wanneer u na het werk even lekker wilt ontspannen, neemt u plaats op de bank of bij mooi weer in de heerlijke tuin.

Doordat de B&B is voorzien van een complete keuken kunt u zelf een maaltijd bereiden of iets laten bezorgen. Daarnaast zijn er in Laren en Lochem diverse leuke restaurants te vinden.

Voor onze zakelijke gasten hanteren wij een speciaal tarief van € 90,- per nacht inclusief ontbijt.