Dit zeggen onze gasten

Outstanding hospitality, amazing good bed, huge bathroom. Just the best Bed&Breakfast I have ever visited. Ana wil je als gastvrouw op alle vlakken als gast in de watten leggen. Van een koninklijk ontbijt tot een keizerlijk bed. De nieuwe Menger is gewoon de beste B&B van de Achterhoek.

We hebben genoten van de mooie omgeving en de mooie b&b. Super aardige mensen, goede service en een lekker ontbijt. We hadden echt een vakantiegevoel!

Heerlijk genoten bij B & B Nieuwe Menger. Kamers zijn geweldig en de bedden zijn fantastisch. We hebben in lange tijd niet zó goed geslapen! Het ontbijt was overvloedig en de koffie geweldig. Slechts 5 minuten van Laren. Rustig gelegen en uitstekend voor wandelingen en fietstochten.
Ik kom terug! Bedankt Anna en familie!

Fantastisch verblijf. Top bed en bad. Kenmerk; gastvrijheid en service. De omgeving leent zich bij uitstek tot het maken van wandel- en / of fietstochten. Wij hebben verschillende knooppuntroutes gefietst op mooie fietspaden en autoluwe wegen. Echt een aanrader. Gaan we beslist nog ‘ns overdoen.

We hebben er niet zelf geslapen, maar we hebben er Oostenrijkse vrienden van ons ondergebracht.Vier jongelui, die heel enthousiast waren. Ik kreeg teruggekoppeld: de kamers zijn heel mooi, het ontbijt was heerlijk en uitgebreid en de gastvrouw en gastheer zijn bijzonder vriendelijk. Zelf hebben we ze erheen gebracht en onze eerste indruk was ook bijzonder goed.