Bed and Breakfast de Nieuwe Menger

Als gast hebt u in onze B&B uw eigen ingang. U komt in de keuken binnen, waar u de hele dag gebruik kunt maken van de koffie- en theefaciliteiten. In de eetkamer wordt ’s ochtends uw ontbijt klaargezet. Hier kunt u ook televisie kijken, een spelletje spelen en toeristische informatie vinden.

Onze B&B bestaat uit 2 slaapkamers, 1 badkamer en een apart toilet.
De moderne badkamer beschikt over een luxe douche, wastafel en alle verdere benodigdheden.

Indien u met 2 personen komt, overnacht u standaard in kamer De Moespot. Dit is een ruime kamer van 15 m2 met een 2-persoons elektrisch verstelbare boxspring en een 2-persoons dekbed.

Mocht u met 3 of 4 personen komen overnachten, bijvoorbeeld samen met vrienden of familie, dan is de boeking natuurlijk uit te breiden en staat ook kamer De Menger tot uw beschikking. De Menger is een kleinere kamer van 9m2 met 2x 1-persoons elektrisch verstelbare boxspring en aparte dekbedden. In dit geval deelt u de overige faciliteiten in de B&B.

Heerlijk ontbijten in de Achterhoek

Het uitgebreide ontbijt bestaat uit koffie, thee, verse sap, diverse soorten broodjes, zoet en hartig beleg, eieren, fruit en yoghurt. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 07.00 en 10.00 uur. Bij mooi weer is het natuurlijk mogelijk het ontbijt in de tuin te nuttigen. Uiteraard houden wij rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.

Tevens kunt u in de gehele B&B kosteloos gebruik maken van WiFi.
Op ons erf is voldoende parkeergelegenheid. Ook (elektrische) fietsen kunnen bij ons gestald en opgeladen worden.

Uitstekende bereikbaarheid

Op 2,3 km afstand vindt u het treinstation van Lochem. Op 200 meter van de B&B is er tevens een bushalte, lijn 56.